Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

MODIFICACIÓ DEL PLA ESPECIAL URBANÍSTIC DEL CATÀLEG DE MASIES D’ODÈN

Després de la publicació i entrada en vigor, aquest gener passat, de la modificació d’alguns dels articles del Text refós de la Llei d’Urbanisme, i donat que aquesta modificació permet la implantació de nous usos en les masies incloses en el catàleg de masies, l’Ajuntament d’Odèn ha acordat modificar el Pla Especial Urbanístic del Catàleg de masies i cases rurals d’Odèn per tal que aquest incorpori totes aquestes modificacions i que entenem que són beneficioses per totes les masies del municipi.

Així mateix, després de diverses reunions amb el director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, sembla que a partir d’ara es flexibilitzaran els paràmetres mínims que ha de complir una masia en ruïnes per tal que sigui inclosa dins el catàleg i com a conseqüència tingui la possibilitat de reconstruir-se.

Per aquest motiu, us requerim perquè ens acrediteu, amb fotografies i/o documentació actual i antiga, les edificacions d’aquestes característiques, que tingueu dins la vostra finca amb interès de ser incloses.

En cas de no donar-se compliment a aquesta comunicació abans del dia 31 de juliol de 2022, l’esmentada construcció quedaria exclosa del Catàleg de masies.

Per consultar les fitxes actuals del catàleg, podeu passar per les oficines de l’ajuntament.

SENYALITZACIÓ DE CAMINS, APARCAMENTS I AGENTS CÍVICS

/
D'acord amb l’ordenança Reguladora dels Espais Naturals d’Odèn…

PLA DE COOPERACIÓ MUNICIPAL, DIPUTACIÓ DE LLEIDA – INCENDIS 2020

/
L'Ajuntament d'Odèn mitjançant un finançament del Pla de cooperació…

OBRES DE MILLORA AL MAGATZEM MUNICIPAL DE LLINARS

/
    Ja han començat les obres de millora…

JA TENIM A PUNT ELS ESPAIS DE TREBALL DE L’AJUNTAMENT

/
Benvolguts veïns i veïnes, Ja tenim a la vostra disposició…

PROJECTE DE REFORMA I AMPLIACIÓ DEL PAVELLÓ MUNICIPAL D’ESPORTS DE CAMBRILS

/
El Ple de l’Ajuntament d’Odèn, en sessió extraordinària…