°C
↑ °C  ↓ °C
 
Com arribar

Des de Barcelona, per Solsona: Venint de Barcelona cal arribar a Solsona. El camí més directe és passant per Manresa mitjançant la carretera C-55. Un cop a Solsona hi ha tres alternatives:
> Per Coll de Jou: Arribats a Solsona, cal agafar la carretera LV-4241 fins a Coll de Jou, un cop a Coll de Jou cal agafar la carretera L-401 en direcció Coll de Nargó fins a Cambrils.
> Pel Pont del Clop: Arribats a Solsona, cal continuar per la carretera C-26 en direcció Bassella, al cap d'uns 3 km, es troba un encreuament a mà dreta, i cal agafar una carretera local, en direcció Cirera. Es passa pel Pont del Clop, Montpol i s'arriba a Cambrils.
> Per Querol: Arribats a Solsona, cal continuar per la carretera C-26 en direcció Bassella, al cap d'uns 13 km, a Querol, es troba un encreuament a mà dreta i cal agafar una carretera local, en direcció a Cambrils.
Des de Berga, per Sant Llorenç de Morunys: Cal agafar la carretera BV-4241 fins a Sant Llorenç de Morunys. Des d'aquí, cal agafar la carretera LV-4241 que va fins a Coll de Jou. Un cop a Coll de Jou, cal agafar la carretera L-401 en direcció Coll de Nargó fins a Cambrils.
Des de França i Andorra, per la Seu d'Urgell: Cal agafar la carretera C-14 en direcció Ponts. Abans d'arribar a Coll de Nargó s'agafa un encreuament a mà esquerra en direcció Sant Llorenç de Morunys per la L-401, i es passa per Alinyà i Llinars, fins arribar a Cambrils.
Des de Lleida i Tarragona, per Ponts: Venint de Lleida per la C-14 en direcció Ponts, abans d'arribar a Oliana, s'agafa un encreuament a mà dreta en direcció Solsona per la C-26, es passa per Ogern, i a pocs quilòmetres s'arriba al Pont de Querol on trobareu una carretera local direcció a Cambrils a mà esquerra.

Odèn
El Pirineu més aprop!
T 973-481700 F 973-481700
ajuntament@oden.cat