Projecte bàsic i d’execució de les obres de pavimentació del Camí de La Valldan

Havent-se aprovat inicialment, en el Ple Extraordinari del dia 1 de desembre de 2022, el Projecte bàsic i d’execució de les obres de pavimentació del Camí de La Valldan, del T.M. d’Odèn., redactat per l’arquitecte Joan Carol Gilibert, amb un import d’execució per contracta de 73.229,20 euros IVA inclòs.

De conformitat amb l’article 37 del del Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny en relació amb l’article 83 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, se sotmet a informació pública per termini d’un mes, comptat des de l’endemà al de publicació del present anuncio en el Butlletí Oficial de la Província, a fi que els qui poguessin tenir-se per interessats en aquest expedient, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d’aquest Ajuntament http://oden.cat.

si en aquest termini no es presenten al.legacions ni reclamacions al mateix, aquest esdevindrà definitiu sense ulterior acord.

Odèn, 9 de desembre de 2022

L’alcalde,
Albert Solé i Casals

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.